Често задавани въпроси

Намери отговорите на въпросите, които те интересуват!

Всеки профил в Instagram, за който са закупени последователи, се управлява ръчно от наш маркетингов експерт. Той заедно с теб изработва план за действие, благодарение на който ще бъдат набавени последователите, за които си платил. Не трябва да се притесняваш за нищо, тъй като това няма да попречи на пълноценното използване на профилът ти.

Инструментите, които използват нашите маркетингови експерти за набавянето на последователи, са напълно безопасни. Те по никакъв начин не могат да застрашат сигурността на Instagram профила ти. Освен това, ние сме верифициран администратор на лични данни, което гарантира сигурността на всеки наш клиент.

Разбира се, че не. Всеки може да си поръча пакетна услуга от нас. Единственото, което препоръчване на клиентите си, е да направят своя профил публичен, преди започването на работата от страна на нашите маркетингови експерти, както и да имат поне 5-6 качени публикации.

Бизнес пакети, също както личните, са предназначени за всеки потребител, който желае да увеличи своите последователи в Instagram, както и да развие потенциала на своя профил. Разликата между личните пакети и бизнес пакетите, е в това, че при бизнес пакетите, имаш възможност да избереш своята таргет аудитория по пол, местоположение, възрастова група и интереси, а при личните - може да избираш само таргет профили, от които да бъдат привлечени потенциалните ти последователи.

Ще ти е необходим точно един ден, за да се увериш, че последователите, които ще ти набавим, ще бъдат напълно реални потребители. Гарантираме ти, че 95% от тях ще бъдат от България. За разлика от фалшивите последователи, които извършват нулева активност, реалните последователи могат да започват да ти разглеждат, харесват и коментират публикациите, да гледат твоето стори, както и да ти пишат на лично съобщение.

За съжаление този риск съществува и само от теб зависи колко е вероятен. Последователите, които ще ти набавим, ще бъдат напълно реални потребители. Като такива, те могат да променят своето мнение. Днес един потребител може да те следва, а утре - да реши, че вече не си му интересен и да те премахне. Това е причината, поради която трябва да се стремиш да качваш добро съдържание в Instagram. Съветваме те да прочетеш нашите публикации в уеб сайта, които ще ти дадат много ценни съвети затова как да задържаш аудиторията си.

Плащането е нужно да бъде извършено предварително, още преди започването на работата по твоят Instagram профил. За плащания над 100,00 лв. е възможно да заплатиш 50% от сумата преди започването, а останалите 50% - до 30 календарни дни след започването на работата, от страна на нашия екип от маркетингови експерти.

Приемаме плащания по два начина - по банков път или пък чрез изпращане на пари по Еконт Експрес. Когато закупиш пакетна услуга от нас, ще получиш нашата банкова сметка, на която може да преведеш сумата, както и данните ни за паричен превод чрез Еконт Експрес.

Имаш още въпроси?

Нашият екип от маркетингови експерти е 24/7 на линия за твоите въпроси!

E-mail

Може да ни пишеш на contacts@instaevil.com по всяко време. Нашият екип ще ти отговори в рамките на 1-2 работни дни.

Контакт форма

Ако желаеш, може да използваш и нашата контакт форма, благодарение на която да ни изпратиш директно e-mail съобщение.

Instagram

В случай, че предпочиташ Instagram за комуникация - нашият екип отговаря и на съобщенията, получени там.

InstaEvil.com 2019 © Всички права запазени.